Futbol

La neu obliga a suspendre el partit amb el Saragossa

La forta tempesta de neu que assota part d’Espanya tenyeix de blanc La Romareda i el partit queda ajornat

El director general, Jaume Nogués, i el 'team manager', David Férriz, ahir sobre la gespa.FC ANDORRA

Creat:

Actualitzat:

El partit que havien de disputar ahir a La Romareda el Saragossa i l’FC Andorra va quedar cancel·lat per la forta tempesta que, en les darreres hores, ha assotat part de l’Estat espanyol. 15 comunitats autònomes del país veí, entre les quals Aragó, es troben en alerta per nevades, pluja, vent i temperatures sota zero, i l’escenari del partit va quedar ja a primera hora de la tarda cobert per una gruixuda capa neu. Després d’hores de deliberació i d’ajornar la decisió –el partit estava programat per a les 20.30 hores–, una darrera trobada en la mateixa gespa entre els delegats de l’FC Andorra i el Saragossa i l’equip arbitral, encapçalat pel castellanolleonès Germán Cid Camacho, va determinar la suspensió definitiva del duel per la impossibilitat de jugar a futbol en aquelles condicions. Al tancament de l’edició del Diari, la jutge de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) encara no havia determinat ni el dia ni el nou horari del partit, tot i que es va exposar la possibilitat de poder jugar avui a les 14.00 o a les 16.15 hores. Una decisió que no va caure gaire bé en l’FC Andorra, ja que l’equip tricolor estava disposat a exhaurir les opcions fins al final i van tenir molt clar des de l’inici de la tarda que el Saragossa no estava fent prou esforços per solucionar la situació i que l’equip aragonès ja signava l’ajornament de bon grat. De fet, el director esportiu, Jaume Nogués, no va amagar el seu descontentament i se’l va veure molt contrariat en les seves converses a la gespa en el moment de la decisió, segurament en veure que les màquines llevaneu que van començar a treballar sobre la superfície de La Romareda, dues hores i escaig abans de l’inici del partit, amb prou feines havien netejat mig sector del terreny de joc a l’hora que es va decretar la suspensió.

La sensació entre la plantilla de l’FC Andorra, a més, era que el partit tampoc es podria disputar avui. Les previsions apuntaven a temperatures molt fredes durant la nit, fet que deixaria gelada la gespa, amb la dificultat que tot plegat suposa.

LA RESOLUCIÓ, AVUI

A més, un cop es va conèixer la suspensió definitiva del partit, les màquines llevaneu van deixar de treballar i, per tant, no hi havia gaire optimisme en l’expedició tricolor que el partit es pugui jugar. La decisió definitiva sobre quan es disputarà el duel podria arribar durant aquest matí, sempre que LaLiga accepti quin és el millor context per a totes les parts.

tracking