RAL·LI

Albert Llovera es manté en el top 20 de la general

En motos, el resident Van Beveren guanya l’etapa i ja és tercer

Albert Llovera supera esculls al Ral·li Dakar.FOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera, Margot Llobera i Marc Torres van arribar a Al’Ula, al nord de l’Aràbia Saudita, localitat on es concentrarà la part final del Dakar 2024. La novena etapa, la d’ahir, entre Hail i Al’Ula, amb 639 quilòmetres i una especial de 471, la va superar l’equip Fesh-Fesh amb un registre de 6h54’17”, en una excel·lent 17a posició en la modalitat de camions. “Almenys avui [és a dir, ahir] hem pogut gaudir durant uns quilòmetres. La resta, uf...” va explicar a la fi de l’etapa el pilot de la capital.

La sortida no va ser fàcil per a Llovera i el seu equip, ja que tenien 17 camions al davant, però, amb tot, van superar la zona de dunes (PK 68) en la 19a posició i es van mantenir de manera regular entre el top 20 de la classificació, fins a entrar a l’assistència de final d’especial al 17è lloc, un lloc que li permet seguir a la zona mitjana alta (18a) de la provisional de la categoria amb un temps acumulat de 129h18’23”.

En motos, Adrien Van Beveren va ser el gran protagonista de la jornada. El pilot resident es va aprofitar de la seva condició d’obridor que va ocupar durant la major part de la jornada per imposar-se a Al’Ula i col·locar-se tercer a la general. Avui tindrà lloc la 10a etapa, amb sortida i arribada a Al’Ula, una gran quantitat d’altiplans rocosos al voltant i un total de 609 quilòmetres, dels quals una mica més de la meitat (371 km) seran cronometrats.

tracking