Esquí de muntanya

Triomf de Marc Casanovas a la vertical sub 20 de la Comapedrosa

Podi sub 20.

Marc Casanovas s’ha endut la victòria a la cursa vertical sub 20 de la Comapedrosa Andorra Open (cursa puntuable per a la Copa d’Espanya i la Copa d’Andorra), imposant-se en gairebé dos minuts a Elur Zaldua i en cinc a Teo Pérez.

Pel que fa a la categoria sènior, la victòria femenina ha estat per a la corredora espanyola Malen Osa, amb un crono final de 35’08”, amb el qual ha superat les catalanes Clàudia Tremps i Anna Huguet. Pel que fa a la cursa masculina, el vencedor va ser Jordi Alís, amb 29’58”, que es va imposar a Diego Díaz i Miquel Caballero.

El primer cap de setmana de la Comapedrosa Andorra en modalitat Open va comptar amb més de 200 corredors cada dia. La gran cita, però, arribarà aquest dissabte i diumenge, amb la disputa de les curses de la Copa del Món. Abans, divendres, hi haurà la inauguració a Arinsal.