Futbol

La convicció de l'FC Andorra, a prova davant el líder, el Leganés

L’equip de Sarabia, necessitat de punts, marca l’inici de la segona volta com un ‘reset’ de cara al futur

La convicció de l'FC Andorra, a prova davant el líder, el Leganés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aturada nadalenca i la posterior estada a la Vall d’en Bas les han fet servir l’FC Andorra com la millor recàrrega d’energia i de confiança de cara a l’inici de la segona volta. Amb el mal gust de Santander ja oblidat i, tot i la necessitat de puntuar que amenaça als tricolors –18è amb 23 punts i només un per sobre del descens–, l’equip d’Eder Sarabia afronta el segon tram de la competició amb aires renovats. De fet, el primer escull ja és majúscul amb la visita d’aquesta tarda del líder de Segona Divisió a l’Estadi Nacional (14.00 h), un sòlid Leganés amb baixes importants.

El tècnic de l’FC Andorra va subratllar que “a partir d’ara el nostre gran objectiu ha de ser aprendre de tot el que ens ha passat a la primera volta” i en aquest sentit va apuntar que l’aturada s’ha posat molt bé en un grup que ha vist regenerada la il·lusió. “Hem de recuperar i mantenir tot el que havíem fet bé a la primera volta, tenint molt clar que necessitarem la nostra millor versió per poder superar al Lega” va comentar Sarabia. L’entrenador tricolor va exposar que “és cert que podríem tenir més punts a la classificació, però això es tracta de punts i eficàcia i les àrees marquen molt. Hem de trobar aquest punt de sort que, de vegades, se’ns ha girat d’esquena”.

Sarabia no creu en una pitjor versió del Leganés, tot i que arribi al Nacional sense quatre futbolistes clau com els mitjos centre Cissé i Neyou –a la Copa d’Àfrica– i els lesionats Miguel de la Fuente i Dani Raba, els dos fars ofensius. “És un equipàs i, tot i les baixes, tenen alternatives suficients per afrontar-les. Intentarem que ens arribin tan poc com sigui possible i estem preparats per a qualsevol situació que ens proposin”.

El nouvingut Jon Karrikaburu gaudirà dels primers minuts i Sarabia va explicar que “un jugador de la seva qualitat és de rendiment immediat. Ens donarà molt, segur”. Samper, per sanció, i Alende, Martí Vilà i Almpanis, per lesió, seran baixa pel partit.

tracking