Esports

L'FC Andorra supera al Lausanne en un amistós (0-1)

Shabani retorna al seu equip suec

FC Andorra a la Royal Verd, a la GarrotxaFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra ha tancat l’estada de preparació a Royal Verd, a la Garrotxa, amb una victòria per 0-1 davant del Lausanne Sport de la Primera Divisió de Suïssa amb un gol d’Álvaro Martín a l’equador de la segona meitat. Els tricolors han dominat a la primera meitat amb un xut de Pablo Moreno que ha tret el porter, i un altre tir d’Iván Gil al pal, però el solitari 0-1 no ha arribat fins a la segona meitat, després de que Martín culminés una jugada col·lectiva després d’una assistència de Pampín.

El primer fitxatge dels tricolors en aquest mercat d’hivern, Jon Karrikaburu, ha debutat a la segona meitat com a tricolor, i també ha tingut una ocasió abans del gol d’Álvaro Martín. Els tricolors tornaran ara al país per preparar l’estrena oficial d’aquest 2024 que arribarà diumenge a les 14.00 hores a l’Estadi Nacional amb la visita del Leganés, el líder de la Segona Divisió.

Adéu a Shabani

L'FC Andorra ha confirmat la marxa de Laorant Shabani, que retorna al club que l'havia cedit a l'estiu, elNorrköping suec. Tal i com publical'edició d'avuidel Diari, l'extrem farà el viatge de tornada cap a l'entitat d'on procedia després de tenir molt poques oportunitats en els primers mesos de temporada. Shabani només ha jugat dos partits de lliga, a més del de Copa contra l'Astorga, i la semifinal de Copa Catalunya a l'Hospitalet.

tracking