MOTOR RAL·LI DAKAR

Albert Llovera es posa 19è en la general

Margot Llobera, Marc Torres i Albert Llovera, durant l'etapa d'ahir.ASO/RAL·LI DAKAR

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera, Margot Llobera i Marc Torres van completar amb un temps de 3h49’26” i la 20a posició l’etapa inicial de la present edició del Dakar, de 541 km (127 km d’enllaç i 414 km cronometrats) entre les localitats d’Al -Ula i Al Hernakiyah. L’etapa, a la categoria camions, va ser dominada de principi a fi per l’equip del Team de Rooy format per Van Kasteren-Rodewald-Snijders, que van completar la cronometrada del dia en 3h00’18”. Els vigents guanyadors del Dakar ara es col·loquen primers, líders de la categoria a la present edició.

Llovera va explicar que, per la duresa i les sensacions que va tenir dins de l’habitacle de la seva mecànica, “podríem dir que més de la meitat dels quilòmetres que hem fet han estat dins d’una rentadora, hem acabat amb contractures per tot el cos. Ha estat realment molt dur”. L’equip de l’andorrà va iniciar la jornada a un ritme excel·lent, que els va permetre recuperar posicions de manera immediata. Sortint des de la 26a posició, al pas pel quilòmetre 127 ja eren dins del top 20 (18a posició). A partir d’aquí, Llovera es va consolidar entre els 20 millors, encara que en els darrers 300 quilòmetres de l’especial, la lluita entre diversos equips va ser molt ajustada i les diferències al final mínimes. Llovera va acabar a escassos 10’ de la 15a posició.

En la categoria de motos, el triomf d’etapa va ser per a Ross Branch, company a Hero del resident Joan Barreda que, a més, es va col·locar líder de la general. Pel que fa als residents, els millors van ser Adrien Van Beveren, que ara és 10è a 20’59” de Branch i, precisament, Barreda que és 11è a 22’43” del líder. Sam Sunderland és 12è a 22’46”.

Durant la segona etapa, la d’avui, els participants del Dakar continuaran viatjant en direcció al sud-est de l’Aràbia Saudita. També serà una jornada exigent, en total 662 km, dels quals 440 seran de velocitat, entre Al-Henakiyah i Al-Duwadimi. Les dunes estaran presents als primers quilòmetres de l’etapa.

tracking