Esquí de fons

Vila i Del Rio, a punt per a la prova d'Oberwiesenthal

L’equip femení es marca mantenir el mateix nivell mostrat fins ara

La fondista Gina del Rio, líder júnior de la general de la Copa d'Europa.NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa d’Europa (actual FESA Alpen Cup, el que abans era OPA) continua amb el seu calendari i aquest cap de setmana es desplaça a Oberwiesenthal (Alemanya) amb l’equip femení de fons, Carola Vila i Gina del Rio. A la nova cita continental, Del Rio disputarà totes les curses en la categoria júnior amb la intenció de mantenir el nivell que ha estat mostrant fins al moment. L’andorrana, que competeix en el seu últim any com a júnior, no ha baixat del podi en cap cursa i, de fet, és la líder de la competició. També hi serà Carola Vila, que participarà en dues de les tres curses de la categoria absoluta.

Així doncs, Vila i Del Rio seran avui a la cursa esprint d’1,3 quilòmetres, mentre que demà, als 20 km mass start en lliure, només hi serà Del Rio. Diumenge les dues andorranes tornaran a competir i tancaran la Copa d’Europa a les carreres dels 5 quilòmetres i dels 10 quilòmetres interval start en clàssic, respectivament.

DEL RIO, LÍDER JÚNIOR

Els triomfs a St. Ulrich em Pillersee i a Goms, i la resta de segons llocs obtinguts, han permès a Gina del Rio encapçalar la classificació general de la Copa d’Europa en categoria júnior, amb 440 punts. En segon lloc es troba la italiana Iris de Martin Pinter, amb 310 punts, mentre que l’alemanya Charlotte Boehme és tercera, amb 291 punts. La prova alemanya podria refermar el lloc de privilegi per a Del Rio.

tracking