Reportatge

Bàsquet solidari al Champions for UNICEF

El Champions for UNICEF ja s’ha convertit en tota una tradició durant les festes nadalenques. Diversió assegurada per una excel·lent causa.

Bàsquet solidari al Champions for UNICEFBCA / DANI CATALÁN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany va tornar a acollir l’esdeveniment solidari Champions for Unicef. En aquesta novena edició es van jugardos partits de bàsquet amb equips formats perpersonalitats de la vida civil, cultural i política del país, influencers i esportistes andorrans i residents, tots reforçats per la plantilla del MoraBanc Andorra.

Entre les personalitats del país, van estar presents la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell; el conseller general Cerni Escalé; les conselleres generals Noemí Amador o Núria Segués; la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, o el cònsol major d’Andorra la Vella, Sergi González. Pel que fa al partit d’esportistes, hi van participar, entre d’altres, els atletes Pol Moya, Nahuel Carabaña, Dúnia Viñals i Pau Capell; el ciclista Purito Rodríguez; els tennistes Albert Ramos i Damià Gelabert,i la palista Laura Pellicer.

Mònica Bonell va explicar que la Champions for Unicef “és una bona causa i, deixant el joc polític al marge, hem intentat fer veure que sabem jugar a bàsquet. Un gran ambient i una jornada molt maca per començar l’any”. El director d’Unicef Andorra, Albert Mora, va destacar que “estem encantats de l’èxit de la convocatòria, amb 40 jugadors i més d’un centenar de persones a la grada”, mentre que Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra, va comentar que “tinc la sensació que es l’edició que més gent ha vingut i és per estar-ne molt contents perquè és una iniciativa que ens encanta fer”. El capità de l’equip tricolor, Nacho Llovet, va apuntar que “això és una festa. És un fet molt maco, on ens podem implicar i barrejar-nos amb la societat andorrana. Un plaer sempre poder-hi posar el nostre granet de sorra”. La recaptació aniràdestinada a ajudar Unicef Andorra en els seus projectes més importants, els de Madagascar i Afganistan.

Núria Segués, de Concòrdia, i el cònsol major d'Andorra la Vella, Sergi González.

tracking