Victòries d'Àxel Esteve i Íria Medina a Soldeu

La pista Esparver va acollir el primer dels eslàloms FIS Copa Gineta

Podi andorrà a l'eslàlom FIS masculí de Soldeu.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àxel Esteve en categoria masculina i Íria Medina en la femenina es van imposar en el primer eslàlom FIS Copa Gineta que va acollir ahir la pista Esparver de Soldeu el Tarter. Esteve va aconseguir la victòria després de marcar un crono d’1’11”42, que va superar al segon i tercer classificats respectivament, Àlex Rius (+1”12) i Xavier Cornella (+1”37), fet que va permetre completar un podi totalment andorrà. Esteve ja havia marcat el millor temps a la primera mànega (34”96), per davant de Cornella (35”29) i de Rius (35”45), que a la segona mànega va aconseguir superar Cornella per situar-se segon. També van finalitzar la cursa Eric Ebri (6è), Salvador Cornella (7è), Pere Cornella (10è), Martí Llort (18è) i Jan Torres (20è).

TRIOMF D’ÍRIA MEDINA

La pista Esparver de Soldeu el Tarter, també va acollir l’eslàlom FIS Copa Gineta en categoria femenina. Íria Medina s’hi va imposar amb un temps d’1’15”11 i va superar les espanyoles Anna Borràs i Victoria Cubina, per +6”13 i +6”89, respectivament. Si bé Medina havia estat el segon temps a la primera mànega amb +0”14 respecte a Carla Mijares, que havia guanyat la mànega, a la segona baixada Mijares va acabar fora i Medina va fer el millor crono per proclamar-se guanyadora. En la segona mànega tampoc no va acabar la cursa Clàudia Garcia, que a la primera havia marcat el quart millor temps. La també andorrana Emma Ledesma va finalitzar en la 6a posició

Avui es disputarà un segon eslàlom FIS, tant femení com masculí, al mateix escenari, la pista Esparver de Soldeu, un nou test per a tots els andorrans.

tracking