La Tres Fronteres es manté però canvia de recorregut per la manca de neu

Una imatge de l'edició de l'any passat.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat el perill seriós que quedés cancel·lada per la manca de neu que pugués garantir la seguretat dels corredors, finalment l’11a edició de la Tres Fronteres Gasopas MoraBanc Grandvalira es disputarà aquest mateix migdia.

L’organització de la prova, l’Esquí Club Pas de la Casa-Grau Roig, va adoptar la millor solució i s’ha elaborat un recorregut alternatiu que serà el mateix per a totes les categories. Davant la falta de neu al cim del Montmalús, el traçat de la cursa, puntuable per a la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya i coneguda com la Sant Silvestre de la neu, tindrà la sortida al Peretol i l’arribada al final del telecadira del pic del Cubil. La sortida serà a les 11.30 hores, amb la confirmació de 55 dorsals participants.

La Copa d’Andorra ja ha celebrat dues proves, les cronoescalades Pas de la Casa Grandvalira i La Llosada, amb trams en què es passava per les pistes d’esquí per on no hi va haver cap mena de problema. Després de la celebració avui de la Tres Fronteres, la Copa d’Andorra es reprendrà en la quarta cita, el cap de setmana del 13 i el 14 de gener, amb la Comapedrosa Andorra, que recuperarà el format popular.

tracking