esquí

Carla Mijares s'imposa a l'eslàlom FIS de Soldeu

Àxel Esteve ha tornat a guanyar avui també a la pista Esparver

Carla Mijares 1ª, Íria Medina 2ª i Clàudia Garcia 3ª a l'eslàlom EsparverFIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui s’ha disputat a la pista Esparver de Soldeu el Tarter, l’últim eslàlom FIS de l’any 2023, amb victòria de Carla Mijares en categoria femenina. L’andorrana, amb 1.19.33, s’ha imposat sobre Íria Medina 0.14 i Clàudia Garcia 4.14. La victòria de Mijares s’ha quallat a la segona mànega, quan ha recuperat el temps perdut que tenia respecte a Medina, que s’havia imposat a la primera mànega amb 0.03. A la segona, però, ha estat Mijares la més ràpida, amb Medina amb 0.17 que s’ha traduït en el definitiu 0.14 entre Mijares, guanyadora, i Medina, segona.

Tercera ha estat la també andorrana Clàudia Garcia, que en la segona mànega ha aconseguit entrar en el podi. Així mateix, Emma Ledesma, també d’Andorra, ha estat 11ª.

Segona victòria d’Àxel Esteve

Àxel Esteve ha tornat a guanyar avui també a la pista Esparver de Soldeu el Tarter. A aquest segon eslàlom han completat el podi Àlex Rius, segon, i Xavier Cornella, tercer.

Esteve s’ha imposat amb un crono de 1.14.80, guanyant a més les dues mànegues. En segona posició ha acabat el seu company Àlex Rius, a 1.18 d’Esteve. Tercer ha estat Xavier Cornella, que tot i superar a Rius a la segona mànega, finalment ha estat tercer amb 1.49 respecte a Esteve i amb 0.31 respecte a Rius.

Així mateix, Àlvar Calvo ha estat 5è avui a 2.20, mentre que Eric Ebri ha acabat 7è a 3.48. Ja en l’11ª posició ha finalitzat Salvador Cornella, mentre que Cerni Gil ha estat 20è, Maià Font 22è, Martí Llort 24è, Antoni Bea 25è i Joan Loan 38è.

tracking