Victòries d'Àlex Rius i Íria Medina a Baqueira

Tots dos s’imposen en el segon eslàlom FIS de l’estació catalana

Àlex Rius va endur-se la victòria a Baqueira-Beret.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Rius i Íria Medina van tancar per la porta gran la segona jornada de competició a Baqueira-Beret enduent-se el triomf al segon eslàlom FIS corresponent al Trofeu Blanca Fernández-Ochoa.

A la cursa masculina Rius no va tenir rival, i després d’aconseguir el millor temps a la primera mànega, no va deixar escapar el liderat a la segona i va cloure amb el millor temps amb un registre final d’1’56”03 per superar els espanyols Ander Mintegui (0”27) i Jonas Sánchez (0”94). També va quedar-se a prop del podi el jove sub-19 de l’EEBE Àlvar Calvo, que va ser quart, i Salvador Cornella, cinquè. També al top-10 va entrar Eric Ebri, vuitè, mentre que Marc Delgado va ser 15è, Jan Trorres, 23è, Martí Llort 24è, i Antoni Bea 25è. Xavier i Pere Cornella, Maià Font i Pirmin Estruga no van acabar.

A la prova femenina, Íria Medina va aconseguir un triomf folgat amb un temps global d’1’53”89, amb una diferència d’1”71 sobre June Garitano, i de 3”70 respecte a Zoe Douat. A més del triomf, Medina va rebaixar els seus punts FIS en eslàlom, passant dels 34,06 que tenia actualment, als 28,33. A més, Carla Mijares va quedar fora de la cursa a la primera mànega, mentre que Clàudia Garcia va fer-ho a la segona després d’haver estat sisena a la primera baixada.

Per últim, els EEBE sub-16 van disputar dos eslàloms de la lliga catalana a la Molina.

tracking