Una mala segona meitat condemna l'Enfaf davant del Cambrils

L’Enfaf Construccions Modernes va caure contra la UCF Cambrils per 1-4 al duel corresponent a la jornada 13 que es va haver d’ajornar en el seu moment pels compromisos internacionals de la selecció. Tot i marxar al descans al davant, una mala segona meitat va acabar condemnant les de Carlos Sánchez.

Les tricolors van arrencar bé el partit a Alàs, i van avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Noa Gallinat al minut 17 amb què es va arribar al descans. A la segona meitat, però, tot va canviar, les tarragonines van fer una passa endavant i van acabar capgirant el marcador amb solvència gràcies a quatre gols d’Anna Amato als minuts 56, 63, 65 i 80 per donar el triomf al Cambrils.

Les de Carlos Sánchez, El Maño, seguiran terceres amb 24 punts (a nou punts de les segones, el Ribes, i a 12 de les líders, el Barça C), i rebran el 13 de gener el Calafell.