Un MoraBanc que queda tocat, però encara no enfonsat

Lezkano admet que va ser el pitjor partit del curs, però “no condemnarà a l’equip”

Els jugadors del MoraBanc, al duel contra el Gran Canària.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dura derrota del MoraBanc Andorra davant del Dreamland Gran Canària va deixar tocat el conjunt tricolor, però ni molt menys enfonsat. Així ho va assenyalar el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, que va admetre després del partit que “veníem de fer el millor partit duel de la temporada a València, i avui hem fet el pitjor”, però reconeixia posteriorment que “intentarem donar la nostra millor versió un cop més, i jo no condemnaré l’equip com esteu fent vosaltres aquí [en relació amb la premsa]”. A més, l’entrenador basc va destacar que “aquest equip ha demostrat que va per feina i és igual on hagi competit”, i va agregar que “nosaltres sempre donem el màxim, però hi ha dies que no surt, i aquest dia estarem emprenyats. Si es repeteix no es pot permetre i lògicament hi haurà conseqüències, siguin les que siguin”.

Qüestionat per l’actitut de l’equip, Lezkano, visiblement emprenyat, va afirmar que “venim de jugar i merèixer guanyar a València. Sí, estem perdent i sé que les derrotes ens couen a tots i nosaltres els primers, i entenc que la gent i vosaltres no esteu contents”, i va cloure que “és comprensible, però no posaré l’equip a la paret ni els afusellaré. Esperem tornar als estàndars d’exigència habituals per a nosaltres”.

Des del parquet, el capità Nacho Llovet va reconèixer que “és una derrota que fa mal i està clar que l’estat mental de l’equip no és l’adequat ara mateix”, mentre que l’hispanobrasiler Rafa Luz va assenyalar que “és normal que la gent es cansi, nosaltres també ens cansem de perdre i som els únics que podem canviar les coses”.

D’altra banda, el club organitza un viatge per anar a Saragossa a donar suport a l’equip dijous vinent amb un preu de 35 euros que inclou entrada i desplaçament en autocar. L’expedició sortirà del Poliesportiu a les 15.30 hores, i tornarà al país després del duel, que arrenca a les 20.30 hores.

tracking