FUTBOL SALA

El Ranger's supera a la UE Extremenya i tanca el 2023 com a líder

Els jugadors del Ranger's.

El Ranger’s FC va imposar-se per 0-4 a l’UE Extremenya i va tancar el 2023 com a líder de la Lliga Viatges Pantours. El conjunt d’Aitor García va encarrilar el triomf ben ràpid, i és que dos gols de Marc Ferré als minuts 4 i 5 van aplanar-los el camí. Just abans del descans, Aleix Bové va fer el tercer, i Aitor Pereira va tancar el marcador al tram final. Amb aquesta victòria, el Ranger’s té ara 24 punts, dos més que el seu immediat perseguidor, el Sideco Encamp, i vuit més que l’FS La Massana.

El conjunt encampadà no va patir per desfer-se de l’Esperança i va imposar-se per un contundent 0-9 amb les dianes de Vega (2), Ferreira (2), Carrillo, Fede, Albano, Pablo i Domingues. Per últim, el DDS Madriu va superar el PVE 93 per 2-0 amb un gol de Jonathan Flores al segon minut de joc, i un de Marçal Raventós a l’inici de la segona meitat. La lliga tornarà el 17 de gener.