Dimarts, 9 de abril de 2024

La federació, en espera de contactes pel Nacional

No ha tingut cap conversa amb l’Andorra, però es mostra oberta

Acte de la FAR amb els joves de la base.FAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) està en espera de mantenir contactes per part de l’FC Andorra o del Govern per allargar el conveni d’ús de l’Estadi Nacional. Així va assegurar-ho ahir el president de l’ens, Jean-Marc Flaux, durant un acte amb la base, en què va assenyalar que “en l’àmbit personal i de la federació andorrana que represento puc dir que en cap moment s’han posat en contacte amb nosaltres”, i va agregar que “estic seguint des de la premsa el que vosaltres esteu explicant”. Tot i això, Flaux va deixar clar que “nosaltres sempre estem oberts i hem demostrat que estem predisposats al que faci falta, però penso que ara mateix no depèn de nosaltres”.

A més, el president de la FAR va admetre cert neguit que l’any vinent no puguin jugar a Encamp perquè algunes entitats reclamen més hores, i va assenyalar que “si l’any que ve no ens podem quedar a Encamp tenim claríssim que l’1 de juliol tornarem a l’Estadi Nacional perquè és el que diu el conveni”.

Flaux va fer aquestes declaracions en el marc d’un acte amb els joves de la base on la federació va regalar-los alguns obsequis de la Copa del Món de rugbi que va fer-se a França fa uns mesos, i que va acabar amb Sud-àfrica com a campiona.

tracking