Futbol

Govern espera el projecte del camp de l'FC Andorra

L’equip seguirà al Nacional si es tanca l’acord amb el rugbi i la FAF

Terrenys de la Borda Mateu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern segueix esperant que l’FC Andorra li presenti el projecte del futur estadi de la Borda Mateu. Així va assegurar-ho ahir el cap de Govern, Xavier Espot, que va assenyalar que “hem tingut converses amb el club, l’última fa uns dies, però encara no se’ns ha presentat cap projecte en ferm”. De totes maneres, i en espera de més concreció per part del club, el líder de l’executiu va donar el vistiplau que el futur estadi pugui incloure-hi també el recinte multifuncional i poder col·laborar-hi en la seva construcció.

Espot va reiterar, a més, que actualment el Govern no pot assumir una inversió d’aquest tipus perquè hi ha altres prioritats, i confia que l’acord que hi havia amb Astrié perquè el multifuncional es pogués fer en l’espai cedit pel comú es pugui mantenir també amb el nou equip que governarà la capital.

Per últim, Espot va avalar que l’FC Andorra pugui seguir jugant la temporada vinent a l’Estadi Nacional (el conveni acaba el juny del 2024), però amb la condició indispensable que l’entitat tricolor arribi a un acord amb el rugbi (VPC i federació) i amb la FAF, unes converses que estan ben encarrilades i que haurien d’arribar a bon port.

tracking