La UE Santa Coloma goleja i acaba l'any natural com a líder

L’Inter Escaldes supera el Carroi i completa una volta sencera amb victòries consecutives

Els colomencs celebrant un dels gols.UE SANTA COLOMA

La UE Santa Coloma va aconseguir una plàcida victòria davant l’Atlètic Amèrica (6-0) i el conjunt de Ramon Maria Calderé acabarà l’any natural 2023 com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances. Els dos gols de Francisco Teixeira i els de Marc Castells, Faysal, Salomón Obama i Ludo van facturar el tràmit que permet a l’equip groc-i-negre iniciar el 2024 al sostre de la competició, mentre que l’Atlètic Amèrica segueix sense conèixer el triomf.

L’Inter Escaldes va fer la feina i va superar el Carroi per 3 a 1, tres punts que no li van servir per acabar obtenint el lideratge per la victòria de la UE. Sascha en dues ocasions i Viti van signar el triomf del conjunt d’Otger Canals, que li permet lligar tota una volta sencera –nou partits consecutius– guanyant. L’FC Santa Coloma va vèncer l’FC Pas per 3 a 2, amb gols de Páez, Mourelo i Miguel López, i tanca l’any a sis punts de distància del lideratge. El Pas, per la seva banda, ja acumula set partits sense guanyar. L’Atlètic Escaldes va guanyar la Penya Encarnada per 3 a 0 amb gols de Rodrigo i dos de Guillaume, suma 12 dels darrers 15 punts en joc i es col·loca quart empatat amb la mateixa Penya i amb l’FC Ordino, que va superar l’Esperança per 0 a 3. Javi Montserrat i Juan Moreno, per partida doble, van signar les dianes del conjunt ordinenc. La jornada vinent de la Lliga Multisegur tindrà lloc, després de l’aturada, el cap de setmana del 20 i el 21 de gener del 2024.