Verdú acaba cinquè a Alta Badia

És quart a la general de la Copa del Món de gegant

Verdú a la primera mànega de gegant a Alta BadiaFederació Andorrana d'Esquí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú ha finalitzat en cinquena posició a la Copa del Món de gegant d’Alta Badia, demostrant així l’excel·lent estat de forma que arrossega. L’esquiador ha completat les dues baixades a l’estació italiana amb un temps final de 2’31”90, a 2”67 del vencedor de la prova, el suís Marco Odermatt, i a només quatre dècimes de segon de l’eslovè Zan Kranjec, que ha tancat les posicions de podi. Després d’una excel·lent primera mànega, Verdú ha tornat a treure el seu millor esquí a la segona baixada (ha fet el cinquè millor temps) i ha sumat el seu segon Top-5 consecutiu al circuit mundial.

Etiquetes:

A la primera mànega, Joan Verdú havia acabat en sisè lloc tot i perdre un pal al tram final del seu recorregut. L’esquiador de la FAE havia realitzat un temps d'1'16"53, a 1"70 del millor temps, obra de Marco Odermatt, a 1"39 del croat Filip Zubcic, segon, i a 1"34 del l'austríac Marco Schwarz, que tancava el podi provisional. També havíen acabat per davant seu l'eslovè Zan Kranjec i el gal Alexis Pinturault.

Amb aquesta cinquena posició, Verdú ocupa ara el quart lloc a la general de gegant de la Copa del Món amb 105 punts, a 95 d’Odermatt, el líder, i a 25 de Schwarz i Zubcic, segon i tercer. A més, amb aquest cinc lloc, l’esquiador millorarà també els punts de lastart listi es veurà beneficiat en el dorsal de les properes curses.

Verdú disputarà demà mateix una nova Copa del Món de gegant a Alta Badia.

Cande no acaba el supergegant de Val d'Isère

També a la Copa del Món, en aquest cas a la femenina, Cande Moreno no ha pogut acabar el supergegant de Val d'Isère. L'esquiadora sortia amb el dorsal 57 de 58 participants amb una pista ja força complicada, i tot i marcar el tercer millor temps al primer dels parcials, no ha pogut completar el traçat i ha quedat fora de la cursa.

tracking