Setena derrota seguida del MoraBanc (86-82)

Els tricolors, que dominen quasi tot el partit, acaben condemnats al final

El MoraBanc perd contra el València Basket

El MoraBanc Andorra ha sumat la setena derrota consecutiva a l’ACB després de perdre per 86-82 a la pista del València Basket. De nou, un mal tram final amb un parcial de 19-3, amb discutides decisions arbitrals també i amb errades puntuals, ha acabat condemnant a uns tricolors que havien fet un gran partit, i que havien dominat el marcador durant gairebé tot el duel a la Fonteta.

Els tricolors han arrencat molt bé, entrant en un tu a tu contra el conjunt valencià, i tancant el primer quart per davant (19-20). La diferència ha seguit augmentant al segon període, amb el MoraBanc arribant al descans sis amunt (32-38). A la represa, els de Natxo Lezkano han seguit manant mentre el València Basket s’anava afinant poc a poc i retallava la diferència fins als quatre punts (61-65) abans de l’últim quart. Els tricolors han arribat a marxar deu amunt a l’inici del darrer període (66-76), però un parcial de 19-3 ha acabat condemnant el MoraBanc en mig d’errades dels tricolors i de discutides decisions arbitrals que han permès als valencians tornar a entrar al partit, i acabar enduent-se el triomf.

El MoraBanc rebrà divendresvinent al Dreamland Gran Canària, i eldijous28 visitaran el Saragossa.