Joan Verdú afronta el primer dels dos gegants d'Alta Badia

L’esquiador torna al circuit mundial i arrencarà amb el dorsal 13 a partir de les 10.00 hores

Verdú, a Val-d'Isère.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encara amb l’espectacular podi de dissabte passat a la retina, Joan Verdú afronta una nova cita de la Copa del Món, en aquest cas doble, amb el gegant d’Alta Badia. L’esquiador tindrà avui una primera cursa, mentre que demà farà la segona. La d’avui té la primera mànega programada a les 10.00 hores, i Verdú hi arrencarà amb el dorsal 13, després de la millora a la start list gràcies al tercer lloc de la setmana passada. En cas de classificar-se, la segona baixada serà a partir de les 13.30 hores.

També en esquí alpí, Cande Moreno no va poder completar la Copa del Món de descens de Val-d’Isère. L’esquiadora va tocar una porta amb el braç, que li va fer perdre ritme, i posteriorment va sortir del traçat. Moreno disputarà avui una nova Copa del Món, en aquest cas de supergegant, a França.

A més, Carla Mijares va quedar fora a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Ahrntal a la primera mànega, i Íria Medina i Jordina Caminal van pujar al podi al gegant NJR d’Alpe Cermis amb un primer i un segon lloc, respectivament. Clàudia García va ser vuitena.

DESÈ LLOC DE PUIG, I 39A POSICIÓ D'ESTEVE

Roger Puig va sumar el primer podi de la temporada a la Copa del Món d’esquí paraalpí després de ser desè al descens de St. Moritz. Tot i tenir-hi una expectativa més gran, l’equip de l’esquiador en va fer un balanç positiu perquè era la primera cursa amb esquís nous i amb un sol pal. En esquí de fons, Irineu Esteve va ser 39è a l’esquiatló de la Copa del Món de Trondheim, Noruega. El fondista va quedar a prop del Top-30, entrant amb el mateix grup que va sumar els últims punts. Esteve té avui els 10 km clàssics.

tracking