El VPC enceta la segona fase amb triomf contundent

La plantilla tricolor celebra el triomf.VPC

El VPC Andorra va encetar la fase final de la Divisió d’Honor Catalana amb una contundent victòria per 3-50 al camp del RC Sitges. Els tricolors van encarrilar ben de pressa el triomf amb l’assaig de Xolela Daniels transformat per Ramiro Gandini al minut dos de joc, i la marca de Fede Aguiar, transformada, de nou, per Gandini, però els catalans van retallar diferències amb un cop de càstig que va deixar el duel 3-14 al descans.

A la represa no hi va haver color i el VPC va fer sis assajos més (Gandini, Ian Granyena, Arnau Granyena, Hèctor Navarro, Cristian Abarca i Adrià Calvó), tres dels quals transformats per Gandini fins a deixar el marcador final en 3-50.

Els tricolors se situen líders amb 5 punts, els mateixos que el Químic, precisament el proper rival, el 14 de gener.