Buscant la reacció a València

El MoraBanc visita la Fonteta amb l’objectiu de trencar la mala ratxa de resultats

Buscant la reacció a València

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda (18.30 hores) la pista del València Basket a la recerca d’una reacció per tallar la ratxa de sis derrotes consecutives i agafar aire amb les posicions de descens. No serà, però, gens fàcil, perquè el conjunt d’Àlex Mumbrú es troba instal·lat a la part alta de la taula, amb nou victòries, a una de la segona posició (tot i haver-ne sumat només tres en els sis últims duels) i arribarà després de guanyar divendres l’Olympiakos al Pireu per 56-63.

En tot cas, i malgrat les dificultats, els tricolors van viatjar a València amb l’objectiu de sumar la cinquena victòria i materialitzar amb un triomf les bones sensacions que per moments mostra l’equip. La notícia positiva serà el retorn d’Stan Okoye, que va desplaçar-se amb l’equip a terres valencianes i que tornarà a estar disponible per a Lezkano després de la lesió que va fer-se al turmell esquerre. Pel que fa al conjunt taronja, arribaran amb les baixes de Jared Harper, i el dubte de Xabi López-Arostegui.

Sobre el duel a la Fonteta, el tècnic tricolor Natxo Lezkano va manifestar que “és un equip Eurolliga que està confeccionat amb l’objectiu de competir al màxim nivell compaginant les dues competicions”, i va afegir-hi que “podríem dir que és l’equip més físic de l’ACB, en aquest sentit tenen molt avantatge”. A més, l’entrenador basc va destacar que “estic content per l’actitud i el treball de l’equip, tot i estar en aquesta mala dinàmica en els resultats”, i va concloure que “som un equip que competeix fins al final, ho hem demostrat i volem continuar així”.

En la mateixa línia va mostrar-se el jugador franquícia de l’equip, Jean Montero, que va manifestar que “hem de continuar units i treballant com ho fem, tot i els mals resultats hem de mantenir-nos positius”, i va afirmar que “anar polint els detalls com a equip ens farà anar cap endavant i capgirar la situació”. Finalment, l’escorta dominicà (líder de l’equip amb 14 punts i 16 de valoració mitjana) va dir que “és igual qui hi hagi al davant, hem de mantenir intacta la nostra identitat i gaudir del joc perquè, al cap i a la fi, això és bàsquet”.

tracking