Cande Moreno signa la 30a plaça a Saint-Moritz

L’andorrana farà la Copa del Món de Val-d’Isère el cap de setmana

Cande Moreno va acabar a +2”73 de la guanyadora.ALAIN GROSCLAUDE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno va finalitzar en la 30a posició a la primera cursa de la Copa d’Europa de Saint-Moritz. L’andorrana, que va sortir amb el dorsal 21, va fer un crono de +2”73 respecte a la guanyadora de la prova, que va ser l’austríaca Lisa Grill, amb un temps d’1’17”84. Per part seva, Jordina Caminal, que sortia amb el dorsal 68, va acabar al lloc 38è amb +3”34 respecte a la guanyadora. L’entrenador, Simon Bastelica, va explicar que “la Cande ha esquiat bastant bé pel que fa a actitud, però no ha pogut agafar gaire velocitat”, mentre que Jordina Caminal “ha estat bé per ser la primera de l’any”. Avui es disputa un altre supergegant d’aquesta Copa d’Europa, només amb Jordina Caminal.

Cande Moreno no correrà la segona cursa de la Copa d’Europa de Saint-Moritz perquè viatja a Val-d’Isère, on el cap de setmana disputa la Copa del Món de velocitat. Demà i divendres té programats entrenaments de descens, dissabte la cursa de descens i diumenge, el supergegant.

PERE CORNELLA, A ITÀLIA

D’altra banda, Pere Cornella es troba aquests dies a Santa Caterina (Itàlia) per la disputa de la Copa d’Europa de velocitat que tindrà lloc avui. Cornella ha estat present aquests dos primers dies als entrenaments oficials. Al primer, dilluns, l’andorrà va ser 86è amb 1’08”56, a 4”42 del millor registre, de l’austríac Felix Hacker. Ahir, l’andorrà va ser el 84è crono amb +4”60 respecte al millor temps, de l’austríac Stefan Rieser, amb 1’20’’98.

tracking