El líder UE Santa Coloma s'imposa en un bon derbi

L’equip de Calderé es pren la revenja amb gols de Pablo Molina i Álex

La UE Santa Coloma va guanyar el derbi.FAF / XAVI MIRÓ

La UE Santa Coloma es va emportar el derbi i es va prendre la seva revenja particular. Fa tres setmanes va ser l’FC Santa Coloma qui va colpejar els groc-i-negres i ahir l’equip de Ramon Maria Calderé va aconseguir el triomf per 1 a 2 i arribarà líder a la darrera jornada de l’any 2023. En un derbi molt lluitat i competit, es va avançar la UE amb un gol de Pablo Molina al minut 47, una diana que Miguel López va neutralitzar amb l’empat dels homes de Fede Bessone. Minuts després, al 66’, Álex va convertir el penal que va donar el triomf al conjunt groc-i-negre.

Pel que fa a la resta de partits, la golejada de la jornada la va protagonitzar l’Inter Escaldes, que es va desfer per 6 a 0 de l’FC Esperança. Els gols de Jean Luc Assoubre, Domi Berlanga, Argañaraz, Aridai, Sascha i un en pròpia porta d’Oriol Vales van deixar sense cap opció un Esperança que segueix a la cua. D’altra banda, un solitari gol de l’internacional Marc Garcia al minut 87 va donar el triomf que permet somiar a l’FC Ordino i allunya la Penya Encarnada d’Europa. El CE Carroi va fer un pas important per allunyar-se de la zona compromesa després de guanyar per 1 a 3 un Atlètic Amèrica que va encaixar la novena derrota consecutiva. Els gols del Carroi els van anotar Yoel i Arizio, que en va fer dos, mentre que Matías Bellino va signar el de l’Atlètic Amèrica. En el partit que va obrir la jornada, l’Atlètic Escaldes va superar el Pas al tram final per 0 a 2 amb gols de Guillaume (79’) i Pedra Muñoz (94’).