L'FC Andorra salva l'empat a Ipurúa contra l'Eibar (2-2)

Un gol de penal de Nieto al minut 82 permet sumar un valuós punt

Iker Benito i Manu Nieto celebren el gol de l'empat definitiu (FC Andorra)

L'FC Andorra ha sumat la quarta jornada sense perdre i ha aconseguit arrencar un punt molt important a Ipurúa, davant l'Eibar (2-2). Un gol de penal de Manu Nieto al minut 82, per unes mans de Venancio, han permès l'equip tricolor emportar-se un punt davant d'un rival que ha jugat mitja hora amb 10 homes per expulsió de Sergio Álvarez. L'Andorra ha tingut molt bona posada en escena amb uns notables 15 primers minuts on Iker Benito, de cap, ha avançat l'equip de Sarabia (6'), que ha mantingut la sensació de perill fins que l'eibar ha fet un pas endavant. Una errada de Dani Martín en la sortida de pilota ha estat a punt de significar un empat que sí ha vingut poc després amb una centrada per l'esquerra de Cristian que Stoichkov ha rematat a plaer (23'). Un mal control en àrea pròpia de Samper, pressionat per Stoichkov, va originar el segon gol de l'Eibar, ja que la cessió del migcampista tricolor cap a Dani Martín ha acabat al fons de la xarxa (36'). Amb el 2 a 1, a la represa, i després d'una ocasió de Lobete ha vingut l'expulsió de l'Eibar i a les acaballes, el gol de Nieto, que ha tingut a les seves botes la possibilitat de fer el 2 a 3. L'Andorra suma 22 punts i la propera jornada rebrà l'Espanyol a l'Estadi Nacional.