Sarabia considera que l'equip manté l'essència

Nega que s’hagi abandonat l’estil de joc per abraçar el resultadisme

Entrenament dels tricolors al Comunal.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eder Sarabia no creu que l’equip hagi abandonat l’estil de joc dels últims anys per acostar-se cap al resultadisme i durant la roda de premsa d’ahir prèvia al duel contra l’Eibar va manifestar que “potser en alguns partits com els de l’Oviedo i l’Sporting vam ser una mica més pràgmatics”, i va agregar que “no crec que estiguem sent resultadistes, sinó que estem sent fidels a la nostra essència, a allò que sentim i a allò que ens agrada”. Encara en aquest sentit, el tècnic va dir que “és cert que alguns dies hem jugat amb cinc al darrere perquè per situacions era el que millor ens podia anar, però no hem renunciat a la pilota i ara portem tres porteries a zero, i és perquè ens defensem amb la pilota”.

L’equip va viatjar ahir cap a Saragossa, on entrenarà avui abans de marxar cap a Eibar per jugar demà a Ipurua. Sobre la setmana després de tallar la mala ratxa i aconseguir una victòria, el tècnic va assenyalar que “està sent una setmana important per a nosaltres després d’una victòria que ens ha donat molta energia i confiança”, i va cloure que “tenim un dels partits més exigents i bonics de la temporada, i anem a Eibar amb molta convicció i força”.

Per últim, Sarabia va admetre que “aquest és un dels partits més especials de la temporada per a mi, per jugar a Ipurua, contra l’Eibar, a prop de casa, en un camp amb un ambient espectacular i amb sabor a futbol de veritat”, i va mostrar-se també satisfet perquè s’hagin esgotat les entrades del duel contra l’Espanyol de dissabte vinent.

tracking