Lituània, Gibraltar o Moldàvia, possibles rivals a la Nations League

El sorteig de la Nations serà al febrer.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta masculina ja sap quins són els possibles rivals per al sorteig de la Lliga de les Nacions que es realitzarà el 8 de febrer a la tarda a París, coincidint amb el congrés de la UEFA que es realitzarà a la capital francesa.

Els tricolors ja saben que Moldàvia o Lituània i Gibraltar seran segur un dels contrincants a la fase de grups, ja que són els caps de sèrie de la Lliga D. Lituans i gibraltarenys han de disputar un play-off per evitar el descens a l’última divisió i qui perdi, juntament amb Moldàvia, serà un dels possibles rivals del combinat de Koldo Álvarez de Eulate.

L’altre rival (en aquesta edició a la Lliga D hi haurà dos grups amb tres equips a cadascun degut a l’exclusió de Rússia de les competicions europees) sortirà d’entre Malta, San Marino i Liechtenstein. La competició es disputarà durant les aturades internacionals del setembre, octubre i novembre de l’any vinent, i a les jornades en què els equips descansin per ser un grup amb conjunts imparells disputaran amistosos.

La selecció tambété previst jugar dos amistosos a l’aturada del mes de març, i al juny, quan s’hauria de disputar el partit contra Espanya.

tracking