Esgotades les entrades per a l'Andorra-Espanyol

S’han acabat en cinc dies des que es van posar a la venda

Afició tricolor a l'Estadi Nacional.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El duel entre l’FC Andorra i l’Espanyol de dissabte 16 vinent a partir de les 16.15 hores viurà un ambient de gala, i és que l’entitat tricolor va confirmar ahir que ja s’han esgotat les entrades i tot apunta que l’Estadi Nacional signarà el primer ple de la temporada. Més enllà dels abonats, que tenen el seient reservat tot el curs, l’entitat tricolor va posar a la venda la resta d’aforament de la instal·lació diumenge passat un cop finalitzat el duel contra l’Osca, i cinc dies després ja van exhaurir-se totes les entrades disponibles.

Per a aquest partit i a causa de la possible presència d’un alt nombre d’aficionats blanc-i-blaus, l’FC Andorra va optar per vendre només les entrades de manera presencial, en un primer moment només per als abonats del club, per a nacionals i residents, i en el cas que n’haguessin sobrat també per al públic general durant la setmana vinent, tot i que finalment no s’arribarà a aquest extrem.

L’afició blanc-i-blava, lògicament, estarà representada, amb prop d’un 10% de l’aforament de l’Estadi Nacional, que després de l’última reforma té prop de 3.300 seients. Tot i que alguns mitjans catalans van informar que l’FC Andorra volia donar menys entrades a l’Espanyol, l’entitat tricolor en cedirà 296, corresponents al sector visitant ubicat al gol del riu Valira, a més de 108 tiquets de cortesia que s’acostumen a destinar a amics o a familiars dels jugadors i cos tècnic.

D’altra banda, l’FC Andorra segueix preparant el partit de diumenge a Eibar (18.30 hores) i avui farà l’últim entrenament al país. L’equip marxarà després a Saragossa, on farà nit, i dissabte farà la segona part del desplaçament fins a terres basques.

tracking