Carla Mijares suma un nou triomf en un eslàlom FIS a Val Cermis

Carla Mijares, al centre, al podi de Val Cermis.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jornada rodona per a Carla Mijares a Val Cermis (Itàlia), on la jove esquiadora va sumar dos podis amb una victòria i un segon lloc a l’eslàlom FIS celebrat a l’estació transalpina. A més, va consolidar els 23 punts FIS que havia aconseguit també el dia anterior i que faran que rebaixi els 28,53 que tenia actualment. A la primera de les curses celebrades ahir, Mijares va cloure amb un temps d’1’38”67, a 0”51 de la vencedora, la italiana Celina Haller, mentre que a la segona va fer-se amb el millor registre amb un crono d’1’39”61, deixant a 1”40 Haller, i a 1”86 Laura Steirnar.

Després de la cursa, Mijares va destacar que “aquests dies he estat gaudint molt. Sabia que estava fent un bon esquí, però no hi acabava de confiar, i aquests dies he guanyat molt en confiança i he pogut fer mànegues molt més sòlides i regulars”. A més, va agregar que “això em dona confiança i afronto les primeres proves de la Copa d’Europa a Arntal el 15 i 16 de desembre amb moltes ganes”.

D’altra banda, Xavi Cornellà, que sortia amb el dorsal 96, va cloure en 69è lloc al gegant de la Copa d’Europa celebrat a l’estació suïssa de Zinal. De la seva banda, Bartumeu Gabriel no va completar la cursa.

tracking