Martín creu que “les males sensacions han marxat”

Considera que els nouvinguts ja estan adaptats a l’estil futbolístic

Dani Martín, al duel contra l'Eldenc.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El porter de l’FC Andorra, Dani Martín, considera que les males sensacions que arrossegava l’equip han marxat després d’acumular tres partits sense perdre i sense encaixar cap gol, i va manifestar que “crec que les sensacions que veníem arrossegant d’altres partits han marxat i que hem fet passes endavant”. A més, va agregar que “portàvem dos empats que tampoc donen per avançar gaire a la classificació, però una victòria la necessitàvem, sobretot aquí, a casa, i crec que vam fer un pas endavant al partit contra l’Osca”.

Sobre els motius pel canvi de l’equip durant les últimes jornades, el sentinella va afirmar que “crec que els que vam arribar nous, que som molts, ja estem entenent millor el model, entenem que el que hem de fer és defensar amb pilota, i crec que últimament ho estem fent bé i defensem millor l’àrea, que era una assignatura que teníem pendent”. A més, sobre el fet d’acumular tres duels sense encaixar, va destacar que “als porters ens dona la vida això, però crec que és mèrit de tot l’equip perquè hem crescut molt defensivament”.

L’equip visitarà diumenge l’Eibar i, sobre el rival, el porter va destacar que “és un dels camps més difícils de la lliga”.

tracking