Carla Mijares guanya l'eslàlom de Kronplatz i rebaixa punts FIS

L’esquiadora s’endú el triomf al Nacional júnior de Lituània després d’una gran segona mànega

Carla Mijares va guanyar a Kronplatz.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carla Mijares va aconseguir ahir la victòria a l’eslàlom de Kronplatz corresponent al Nacional júnior de Lituània, a més de rebaixar els punts FIS en aquesta disciplina. L’esquiadora va imposar-se amb un crono d’1’21”39 i va superar la britànica Reece Bell per tot just 0”01, i la italiana Serena Viviani per 1”13. Mijares havia estat tercera a la primera mànega amb un temps de 40”46, i a la segona baixada va obtenir el millor dels registres amb 40”93. A més del triomf, Mijares va marcar 23 punts FIS en total, aconseguint així millorar la seva puntuació actual, que era de 28,53. El tècnic, Josh Alayrach, va manifestar que “a la segona mànega ha fet una gran baixada i les ha guanyat a totes per vèncer la cursa. Ha estat un gran dia per a la Carla”.

D’altra banda, Cande Moreno va ser 48a al primer entrenament de la Copa del Món de descens de St. Moritz celebrat ahir. La velocista de la FAE va obtenir un temps d’1’32”84 que va deixar-la a gairebé tres segons de la primera posició, i a tot just vuit dècimes del Top 30. El tècnic, Simon Bastelica, va destacar que “Moreno ha de fer alguns ajustos, però demà [avui per al lector] tenim un segon entrenament i amb bones previsions meteorològiques”.

Per últim, l’equip EEBE (Esquí Estudi Batxillerat Esportiu) sub 19 va disputar ahir un eslàlom i un gegant a Kronplatz en una cursa on va destacar Salvador Cornella, que va igualar els punts FIS de la temporada passadaen eslàlom. A més, Àlvar Calvo i Pirmin Estruga no van acabar, i Nico Daban va acabar endarrerit.

VERDÚ DECIDIRÀ AVUI I ESTEVE COMPETIRÀ A VAL-D'ISÈRE

Joan Verdú decidirà finalment avui si competeix a la Copa del Món de gegant de dissabte vinent a Val-d’Isère. L’esquiador va realitzar ahir un entrenament que va deixar el seu equip tècnic amb un molt bon regust de boca i avui realitzarà un nou test per decidir si corre o no després de la lesió que va patir fa unes setmanes. Qui sí que serà el cap de setmana a l’estació francesa, però en aquest cas en la competició d’eslàlom, és Axel Esteve. L’esquiador estarà al portilló de sortida de la Copa del Món després que el cos tècnic de l’equip nacional masculí decidís que està en disposició de fer front a la cursa. Els tècnics argumenten que el seu esquí de les últimes setmanes està sent molt alt. La cita serà diumenge.

tracking