Entrades a 20 euros per a la prova de Soldeu

Els tiquets ja es poden comprar i el 5% del preu anirà a Assandca

Les entrades tindran un preu de 20 euros.SETAP365

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les entrades per a la Copa del Món femenina d’esquí alpí de Soldeu que es farà el 10 i 11 de febrer de l’any vintent tindran un cost de 20 euros per a cadascun dels dies de competició. Els tiquets van sortir ahir a la venda a través del lloc web de l’esdeveniment i un 5% de la recaptació es dedicarà, igual que va fer-se a les finals del mes de març passat, a una entitat sense ànim de lucre. En el cas de la prova del febrer vinent es destinarà una part de l’import de les entrades a Assandca (Associació Andorrana Contra el Càncer).

Les entrades permetran reservar seient a la graderia que s’instal·larà a la pista Avet de Soldeu, per gaudir amb comoditat de l’espectacle previst amb l’eslàlom i el gegant que es disputaran al sector canillenc. Els nens i nenes de fins a deu anys tindran accés gratuït a l’esdeveniment, tot i que els majors de tres anys hauran de reservar una entrada al lloc web perquè hauran d’ocupar un seient. A més, els posseïdors del forfet de temporada de Grandvalira podran gaudir d’un 10% de descompte en la compra dels tiquets.

A més, l’organització també reservarà una sèrie de places a peu de pista per fer més accessible la prova a les persones amb qualsevol mena de diversitat funcional, i s’invertiran 15.000 euros per habilitar un carril entre la plaça a la primera línia de la graderia per permetre l’accés a aquests usuaris.

Més enllà de les entrades habituals de graderia, l’organització va posar a la venda ahir els diferents paquets VIP per gaudir de la Copa del Món, tant a les diferents terrasses VIP, a la graderia, com amb la possibilitat de seguir la cursa amb esquís acompanyats d’un guia.

tracking