Cande Moreno, a Cervinia.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno disputarà avui el primer entrenament de descens de la Copa del Món de St. Moritz, que es farà aquesta setmana a l’estació suïssa. Després de la cancel·lació de la primera prova programada a Zermatt-Cervinia, l’esquiadora de la FAE podrà encetar la temporada del circuit mundial. Durant les jornades d’avui i de demà hi haurà els entrenaments de descens, que tindrà la cursa dissabte. A més, divendres i diumenge es faran dues curses de supergegant.

Segons va explicar el seu equip tècnic, Moreno es troba en bones condicions de cara a aquesta Copa del Món després d’haver entrenat durant la jornada de dilluns i haver descansat ahir per estar a punt per al primer entrenament.

D’altra banda, l’equip masculí de tècnica es troba a Val Cenis (França) per preparar l’estrena a la Copa d’Europa de gegant de demà. Bartumeu Gabriel i Xavi Cornellà disputaran a Zinal (Suïssa) la primera cursa del circuit continental, i posteriorment aniran a Pozza (Itàlia) per disputar un eslàlom FIS amb Àlex Rius. Les curses del circuit europeu seguiran el 17 i 19 de desembre amb dos eslàloms a Val di Fassa i a Obereggen (Itàlia), on hi seran Axel Esteve i Bartumeu Gabriel. A més, Gabriel i Cornella correran dos gegants a Valloire el 21 i 22 de desembre.

tracking