Verdú esgota terminis per arribar a Val-d'Isère

Ha tornat a esquiar després de la lesió, però treballa amb prudència

Verdú, a la Copa del Món de Val-d'Isère.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú està esgotant els terminis per intentar arribar a la cursa de la Copa del Món de gegant prevista a Val-d’Isère aquest mateix dissabte, i té previst acabar de decidir-ho aquesta mateixa setmana, en principi demà. Després de la lesió que va patir a l’isquiotibial, Verdú va tornar a trepitjar neu la setmana passada. Primer va fer una estada a Reiteralm, on va realitzar un bloc d’adaptació “que va anar molt bé”, segons el tècnic, Juan Lago. Posteriorment, l’esquiador va anar a Pfelders “per buscar una mica més de pista, més difícils, i canviar de condicions amb aigua”, segons paraules de l’entrenador, que va explicar que “està anant molt bé”.

L’equip segueix treballant, tot i que amb prudència, per veure si finalment pot prendre part a la cita a terres franceses. La sensació és d’optimisme, però no serà, previsiblement, fins demà, quan s’acabi prenent la decisió final, i és que més enllà de la cursa de dissabte a França, el 17 i 18 n’hi ha previstes dues més a Val Gardena (Itàlia).

D’altra banda, encara en esquí alpí, Íria Medina no va acabar ahir el gegant FIS de Mayrhofen (Àustria) després que li saltés un esquí durant la primera mànega. A més, l’equip EEBE sub 16 es troba a Cervinia, Itàlia, posant-se a punt per a l’inici de la temporada amb sessions de velocitat i de gegant.

Per últim, l’esquiador paralpí Roger Puig també segueix preparant l’inici d’una temporada de canvis, on haurà d’esquiar amb un sol pal. Puig es troba a Val di Fassa (Itàlia) acabant de testar tot el material abans de l’inici de la competició, que arribarà amb la primera Copa del Món, prevista a St. Moritz (Suïssa) el 14 de desembre.

tracking