La selecció tanca contra Moldàvia la lliga de les Nacions

La selecció femenina tanca la primera Lliga de les Nacions rebent aquesta tarda Moldàvia a l’Estadi Nacional

La selecció va fer ahir l'últim entrenament a l'Estadi Nacional.FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció femenina tancarà aquesta tarda la primera participació en la Women’s Nations League enfrontant-se a Moldàvia (16.00 hores, Estadi Nacional) amb un objectiu ben clar, provar d’acabar aquesta primera experiència amb un bon regust de boca i sumar la segona victòria d’aquesta lligueta. La primera va arribar, precisament, contra les moldaves al setembre per 1 a 2, però la realitat és que les exsoviètiques han canviat molt des de llavors, i després de tres derrotes seguides ara arribaran al Principat després d’haver empatat els dos últims duels. La selecció ja està alertada i ahir des del vestidor ja van avisar-ho. En aquest sentit, Tere Morató va manifestar que “sabem que serà diferent perquè elles han millorat moltes coses”, i va agregar que “tenen més intensitat i també ha canviat la manera de jugar. Serà important tenir com a referència el primer partit, però no confiar-nos perquè serà diferent”. En la mateixa línia, el seleccionador, José Antonio Martín, va assenyalar que “elles han fet un gran pas endavant, sobretot pel que fa a intensitat”, i va cloure que “han afegit noves jugadores, han fet canvis a la porteria i, ara mateix, són la selecció més intensa del grup”.

En tot cas, més enllà de les rivals, les tricolors arriben amb moltes ganes, tal com va admetre Morató, que va assenyalar que “en tenim moltes ganes i volem acabar amb un bon regust de boca. Estem motivades, veiem que podem competir i guanyar, i volem acabar bé a casa amb la nostra gent i fent un bon partit”. A més, la futbolista del Vila-real va explicar que “elles vindran amb moltes ganes perquè les vam guanyar a casa, també està en joc puntuar i evitar ser últimes de grup”.

De fet, el duel entre Moldàvia i Andorra va ser el que va obrir la competició amb un 1 a 2 a favor de les tricolors i, posteriorment, les moldaves van caure per 2 a 0 a Malta i per 5 a 0 a Letònia. A partir d’aquí, però les exsoviètiques van sumar dos empats a casa, amb el 3 a 3 contra Letònia i el 0 a 0 davant de Malta. Així doncs, Andorra arribarà al duel amb tres punts i Moldàvia ho fa tancant el grup, amb dos punts.

Sobre el partit, Martín va destacar que “el grup arriba bé, tanquem un cicle i ho fem amb una il·lusió màxima, i també amb una responsabilitat enorme. Al final som una selecció petita i volem competir de la millor manera possible”, i va agregar que “pel que fa a sensacions, són molt positives. De vegada la cara és el reflex de l’ànima i veig que estan molt enfocades en el partit”. I sobre quin tipus de duel s’espera, el seleccionador va afirmar que “elles tenen certs desajustaments, com totes, i nosaltres hem d’intentar fer-nos forts i atacar, i crec que el seu plantejament serà venir a buscar-nos a dalt i provar de finalitzar ràpidament”.

Per últim, Martín va declarar que “a nivell grupal, i parlo en nom de les jugadores, hem fet un pas més”, i va afegir que “l’objectiu no és encaixar menys o fer més gols, és que aquests partits i aquesta competició ens serveixin per ser millors jugadores i millors entrenadors”.

tracking