La selecció empata sense gols contra Moldàvia (0-0)

Les tricolors tanquen la Lliga de les Nacions en tercer lloc

Tere Morató remata durant el partit contra MoldàviaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció femenina ha tancat la primera participació a la Lliga de les Nacions amb un empat sense gols contra Moldàvia a l’Estadi Nacional. En un duel on les ocasions més clares han estat tricolors, amb dos pals inclosos, la manca d’efectivitat ha evitat que la selecció sumés la segona victòria de la lligueta.

Les tricolors han arrencat millor sobre el camp, dominant la pilota i el partit, però sense generar arribades clares. De fet, la primera opció ha estat per a Tabur, que ha provat un córner directe que ha tret la defensa de la selecció. El duel s’ha anat convertint en un partit d’anada i tornada i amb ocasions a totes dues bandes, com un tir de Toma que ha aturat Luna en dos temps. Les més clares, però, han estat per a Andorra, amb dos tirs al pal d’Erica Gonçalves. Primer amb un xut llunyà que s’ha estavellat a la fusta, i on Tizón no s’ha mostrat encertada en el rebuig enviant la pilota per sobre del travesser, i després amb un nou xut llunyà d’Erica que han evitat entre el travesser i la portera moldava. Les visitants no s’han quedat enrere i també ho ha provat Tabur amb una jugada individual finalitzada amb un xut al pal, però el marcador ja no s’ha mogut abans del descans.

A la represa, el duel ha arrencat igual, amb domini tricolor, però la primera arribada ha estat una rematada de Cojuhari a la sortida d’un córner que ha marxat desviada, però Andorra ha respost amb un xut de Tizón des de la frontal que ha atrapat la portera visitant, i amb una falta directa de Morató que ha sortit fregant el travesser. El partit seguia d’una banda a una altra i un pèl descontrolat, però poc a poc ha anat perdent ritme. Tot i això, no han parat d’arribar les ocasions, com en un contracop de Morató després d’una bona recuperació, amb un xut final que s’ha estavellat al lateral de la xarxa, o amb un falta directa molt llunyana d’Erica que la portera ha enviat a córner.

Les tricolors s’han bolcat a l’atac en busca del gol de la victòria, inclosa una rematada de Tere Morató a la sortida d'un córner al temps afegit, però el marcador ja no s’ha mogut, i el duel ha acabat amb l’empat sense gols davant de l’obvació i el reconeixement del públic de l’Estadi Nacional.

Amb l’empat, la selecció femenina tanca aquesta primera Lliga de les Nacions en tercera posició amb quatre punts després de la victòria i l’empat contra Moldàvia, i les derrotes davant de Malta i Letònia.

tracking