UE Santa Coloma i Inter mantenen el frec a frec per la primera posició

Els colomencs s’imposen per 1 a 2 a l’Atlètic Escaldes amb les dianes de Joaquín i Karim, i segueixen líders amb dos punts de marge

Joaquín celebrant el primer gol dels colomencs.W. CUNHA

La vida segueix igual a la Lliga Multisegur Assegurances després de la primera jornada de la segona volta, amb la UE Santa Coloma líder i amb l’Inter Escaldes buscant pressionar el conjunt colomenc, en segona posició a només dos punts. Els groc-i-negres van haver de patir de valent per derrotar l’Atlètic Escaldes per 1 a 2 i mantenir-se una setmana més al capdamunt de la taula. Joaquín Cifuentes va obrir el marcador al minut 51 i Karim va fer el 0 a 2 al 82, mentre que Guillaume va retallar diferències al 94. De la seva banda, l’Inter Escaldes va superar per 0 a 3 l’Atlètic Amèrica, cuer i sense haver guanyat encara, amb dos gols de Domi Berlanga i un d’Argañaraz.

Ben atent als colomencs i els escaldencs segueix l’FC Santa Coloma, que ahir va suar per derrotar per la mínima (2-1) el CE Carroi gràcies d’un doblet de Novoa, i ocupa el tercer lloc a tres punts del líder i a un de la segona plaça. L’atacant va obrir el marcador per a l’FC Santa Coloma al minut 45, però Marc García va retallar diferències als deu de la segona meitat. Novoa, de nou, va fer el definitiu 2 a 1 i va donar tres punts als de Fede Bessone.

La quarta posició és per a la Penya Encarnada, que va golejar l’Esperança 0 a 3. Mohedano va obrir el marcador al temps afegit de la primera meitat, i Puerta i Poves van sentenciar el partit a la segona meitat. Per últim, Pas de la Casa i FC Ordino van empatar 1 a 1, amb Tellado avançant els ordinencs al minut 64, i Huerta neutralitzant aquesta diana i signant l’1 a 1 definitiu al 73.

La Lliga Multisegur Assegurances encara la recta final d’aquest 2023 amb només dues jornades per disputar abans de l’aturada hivernal, que s’allargarà fins al 20 de gener de l’any vinent.