El MoraBanc busca retrobar-se amb la victòria a Girona

El MoraBanc afronta a Fontajau la tercera sortida consecutiva amb la necessitat de retrobar-se amb la victòria

El MoraBanc busca retrobar-se amb la victòria a Girona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la llosa de quatre derrotes consecutives a la Lliga Endesa, el MoraBanc Andorra visita aquest vespre (20.45 hores) el pavelló de Girona-Fontajau per enfrontar-se al Bàsquet Girona, en el tercer desplaçament consecutiu de l’equip tricolor. Un enfrontament inèdit, tenint en compte la refundació el 2014 de l’entitat catalana sota la direcció de Marc Gasol i on l’equip de Natxo Lezkano és conscient de la necessitat de desancorar-se de les quatre victòries que, de moment, acumula en 11 partits.

L’entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, va posar l’accent en el fet que “a la Lliga ACB hi ha moltes dinàmiques. Estàvem en una de molt bona lligant tres victòries seguides i ara ens trobem que els resultats no acompanyen, el calendari també marca molt i el que volem és trencar la mala dinàmica al més aviat possible. L’equip treballa dia rere dia per revertir aquesta situació”. El tècnic tricolor té molt clara la fórmula per poder tornar al carril de les victòries i va exposar que “per a mi la millora passa per la nostra activitat en defensa, i és aquí on hem de fer un pas endavant. En atac estem cada cop millor i no n’estic gens descontent, tot i la falta d’encert en alguns moments”. El MoraBanc afronta el partit d’avui a Girona amb la baixa coneguda i de llarga durada de Chris Czerapowicz i amb les molt importants i més recents de Tyson Pérez i Stan Okoye, dues peces clau a l’equip. “Les baixes són les que són i és el que hi ha. Des de la pretemporada hem tingut absències importants per lesió, però sempre hem de mirar els jugadors que tenim i no els que no tenim i, en aquest sentit, tenim jugadors suficients per afrontar amb garanties el compromís”. Sobre el rival, Lezkano va destacar que “el Bàsquet Girona és un equip que ha començat la lliga molt bé, amb les idees molt clares, una intensitat i un ritme Top en la competició i, a més a més, és molt fort en el rebot ofensiu. Hem d’estar preparats”.

Per part seva, Felipe dos Anjos va explicar que “encara no hem vist el millor MoraBanc Andorra, continuem creixent en el nostre procés de competir cada partit”. Amb referència al conjunt de Salva Camps, que és 9è a la classificació amb sis victòries i cinc derrotes i que té Quino Colom a les seves files, el pivot brasiler va comentar que “és un equip que corre moltíssim perquè posa un nivell molt alt d’energia a pista”. Dos Anjos va afegir també que “el fet de jugar el tercer partit consecutiu fora de casa ens farà encara més forts quan tornem a jugar a casa, amb l’afició. Ara, de moment, toca centrar-nos en Girona i fer el millor partit possible”.

CATORZENA DERROTA

El 28 de desembre del 1995, la darrera temporada del BC Andorra a la primera etapa a l’ACB, es va viure a Fontajau l’últim partit oficial entre gironins i tricolors. El d’avui, després de la refundació del Bàsquet Girona, serà el primer i el retrobament 28 anys després.

tracking