Bover al darrer entrenament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La presència a la convocatòria de Rubén Bover podria ser la novetat més destacada de l’FC Andorra de cara al partit de diumenge a l’Estadi Nacional contra l’SD Osca. El capità tricolor, que ja s’ha incorporat amb normalitat als entrenaments de l’equip, va patir un trencament muscular fa gairebé un mes, al partit que l’Andorra va disputar a A Malata davant el Racing de Ferrol, i ja es troba a disposició del tècnic tricolor, Eder Sarabia. Fins ara, Bover ha disputat 11 partits, 10 com a titular, dels 17 que s’han jugat, i ha fet un gol, precisament el que va donar la victòria a Butarque contra el Leganés a la primera jornada de lliga.

Al possible retorn de Bover, que si no ho fa contra l’Osca sí que jugarà davant l’Eibar, s’hi han d’afegir els de Jandro Orellana i Pablo Moreno, també recuperats i que ja van ser convocats en el darrer compromís, a El Plantío davant el Burgos. A banda de les lesions de llarga durada d’Almpanis i Martí Vilà, contra l’Osca serà baixa Petxarroman per acumulació d’amonestacions i, per tant, per sanció.

L’OSCA NO ESTARÀ SOL

L’equip aragonès, hores d’ara rival directe de l’FC Andorra en la lluita per escapar dels llocs de descens, tindrà el suport de més de 200 aficionats a l’Estadi Nacional. La plantilla de l’Osca ha decidit aquesta setmana pagar el viatge i l’entrada als seus aficionats presents a Andorra com a mostra d’agraïment pel suport.

tracking