La selecció femenina perd a Riga davant Letònia (4-0)

Sevkova, amb un 'hat trick', botxí de les tricolors en un partit marcat per la neu

La selecció femenina ha perdut al LNK Sporta Parks de Riga contra Letònia per 4 a 0

La selecció femenina ha perdut al LNK Sporta Parks de Riga contra Letònia per 4 a 0, en un partit marcat per la neu i pel fred i per la superioritat de les locals, sobretot al segona part. Sevkova, amb tres gols (42', 44', 46') i una assistència -gol de Poluhovica al 68'- , ha estat un autèntic malson per a les andorranes que han encaixat la quarta derrota en els cinc partits disputats de la Women's Nations League.La nota positiva ha estat el debut amb l'absoluta de la davantera Clàudia Plaja que ha disputat els darrers quatre minuts de l'enfrontament. L'equip de José Antonio Martín Guti tancaran la competició eldimartsa les 16.00 hores a l'Estadi Nacional davant Moldàvia.