Joan Verdú, a la recta final de la recuperació, dubte a Val-d'Isère

L’estat de forma i les sensacions que tingui decidiran dies abans de la cita, el 9 de desembre

Joan Verdú ha de determinar si anirà a Val-d'Isère.ALEXIS BOICHARD / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú es troba en el tram final de la recuperació, de solucionar el trencament parcial –grau 2– del tendó conjunt del semitendinós i bíceps femoral de la cama dreta que va patir en una sessió de físic, i l’estat de forma que mostri determinarà si l’esquiador participarà en la propera Copa del Món a Val-d’Isère.

L’esquiador ha viatjat a Reiteralm (Àustria) per tal d’esquiar uns dies i provar-se abans de decidir la seva presència, o no, a la cita francesa del 9 de desembre. La lesió, tal com va explicar el mateix Verdú, està pràcticament superada després que hagués dedicat el dia a dia exclusivament a la recuperació. “Ara es tracta d’una reintroducció al terreny per estar a la fase final de la recuperació i fer-ho de manera progressiva”, va explicar Pol Ferrer, fisioterapeuta de la FAE.

“A Reiteralm primer farem esquí lliure i a poc a poc anirem introduint traçat, però en pista plana i fàcil per anar augmentant en funció de les sensacions que tingui.” Ferrer va insistir que el que condicionarà per decidir si Verdú competirà a Val-d’Isère és “sobretot la seva forma física i també la valoració del risc de patir altres lesions”. El mateix esquiador va comentar en un vídeo al seu canal de YouTube que “està molt just perquè queden menys de tres setmanes i no ho sabrem fins tres o dies abans de la prova”. L’andorrà va deixar clar que “tot i que em mori de ganes per córrer soc conscient que pot haver-hi risc i serem molt previnguts perquè no volem llençar a les escombraries la temporada sencera”.

tracking