La UE Santa Coloma, líder al cloure la primera volta

Els groc-i-negres vencen el Penya i tenen dos punts més que l’Inter

Karim celebra l'1-2 dels colomencs.UESC

La UE Santa Coloma va tancar la primera volta de la Lliga Multisegur Assegurances com a líder, després d’imposar-se al Penya Encarnada en un duel disputat i en què els groc-i-negres van haver de remuntar per acabar imposant-se per 1-2. Poves va avançar el Penya, als set minuts, però Obama i Karim van poder capgirar el marcador abans del descans per donar la vuitena victòria en nou partits dels colomencs.

Ben a prop de la UE Santa Coloma segueix l’Inter Escaldes, que ahir va desfer-se de l’FC Pas de la Casa per 3-0 amb gols de Caballé, Domi i Argañaraz, i es manté a dos punts del líder. Encara a la part alta, en tercer lloc hi ha l’FC Santa Coloma, que ahir va derrotar l’FC Ordino per 2-0 amb els gols de Hamza i Novoa, i està a tres punts de la primera posició.

Al duel directe de la zona baixa, el Carroi va imposar-se a l’Esperança per 0-2. Ander va obrir el marcador a l’inici de la segona meitat, i Mokunga va sentenciar el duel al temps afegit.

Per últim, l’Atlètic Escaldes segueix mostrant símptomes de millora i va sumar la segona victòria seguida després de derrotar l’Atlètic Amèrica per 1-4. Balastegui va obrir el lluminós per als americans, i Guillaume (2), Valero i Piloto van fer els gols dels escaldencs, que ja són cinquens.

L’Atlètic Amèrica es manté a l’última posició, i és l’únic equip del campionat que encara no ha guanyat cap partit, i suma només dos punts.