L'Enfaf cau a la Granada i suma la segona derrota consecutiva

L’Enfaf Construccions Modernes va sumar la segona derrota consecutiva a la Primera Catalana femenina després perdre per 2-1 a domicili al camp de la Granada CF, en un encontre en igualtat que va decantar-se just abans del descans en favor del conjunt català.

El matx va arrencar amb igualtat a totes dues bandes, però en un tres i no res, les locals van encarrlilar la victòria just abans del descans. Abril Rodríguez va obrir el marcador al minut 39, i quatre minuts després, al 43, la mateixa futbolista de les catalanes va fer el 2-0 amb què va arribar-se al descans. Just a l’inici de la segona meitat, Laia Sin va retallar diferències al minut 49 amb un gol que donava l’esperança a les tricolors, però van acabar sumant la quarta derrota de la temporada.

L’Enfaf ocupa la tercera posició a nou punts del líder, el Barça, i a sis del Ribes.