Irineu Esteve, durant la cursa.MODICA / NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va finalitzar en 39a posició a la segona cursa de la Copa del Món de Ruka (Finlàndia) d’esquí de fons, la prova de 20 quilòmetres en estil lliure amb sortida massiva. El fondista de la FAE va anar de més a menys, ja que va passar pels cinc quilòmetres en 20a posició, i va anar caient fins a cloure la cursa lluny del Top-30.

Esteve va completar la cursa amb un registre de 49’48”2, a 1’39”3 del vencedor de la prova, que va ser el noruec Jan Thomas Jenssen, acompanyat al podi pel txec Michal Novak, i pel també noruec Harald Oestberg Amundsen. Esteve va finalitzar a 15 segons del Top-30.

Després de la prova, el fondista va manifestar que “s’han ajuntat molts factors, i gairebé cap d’ells positiu. Ha sigut una cursa complicada”, i va agregar que “a les dues primeres voltes he intentat guardar la posició, estar davant però sense córrer riscos, i després a partir de la tercera volta he vist que no estava massa fi. Les sensacions eren bastant dolentes i, al final, quan s’ajunten molts factors és difícil fer un bon resultat”.

La següent cita de la Copa del Món està prevista per aquest mateix cap de setmana amb una cursa de 10 quilòmetres estil lliure a Gällivare (Suècia).

tracking