Repte majúscul per al MoraBanc

Els tricolors visiten el Madrid sense Tyson, i amb Luz i Rubio amb molèsties

Repte majúscul per al MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc afronta aquest migdia un repte majúscul amb la visita al Wizink Center per enfrontar-se al Reial Madrid. Líder invicte de l’Eurolliga, i primer també a l’ACB amb nou tiomfs en deu duels, els blancs són actualment l’equip més en forma d’Europa. I per si el repte no fos prou complicat ja per als tricolors, a sobre l’hauran d’afrontar amb la baixa de Tyson Pérez (a més de la ja coneguda de Czerapowicz), i amb Rafa Luz i Juan Rubio amb molèsties.

Tot i això, l’equip no marxarà, ni molt menys, derrotat, sinó que ho farà amb l’ambició de tornar de la capital espanyola amb un triomf tot i ser conscients de les dificultats per aconseguir-ho. De fet, sense anar més lluny, els tricolors van guanyar el Madrid en l’última visita (83-88 a la temporada 2021-2022), i han guanyat dos cops al Wizink en les quatre últimes visites. “És un partit on tu has de fer una feina excel·lent i que ells tinguin un mal dia”, va assenyalar el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, que va afegir a continuació que “si tu estàs bé i ells també et guanyen fàcilment”. Sobre el rival, l’entrenador basc va destacar que “no tenen gaires punts dèbils, i és l’equip que està més en forma de tot Europa”, i va agregar que “nom per nom són un equip impressionant, però més enllà d’això juguen molt bé a bàsquet”. Per últim, Lezkano va manifestar que “no podem esperar que tinguin un mal dia. Hem de ser proactius i forçar-los a això”, i va cloure que “volem fer el nostre millor bàsquet, intentar donar una bona versió de l’equip i si això ens dona per guanyar perfecte i si no, volem acabar amb bones sensacions”.

Qui també va pronunciar-se sobre el duel va ser Marin Maric, que va manifestar que “sabem perfectament qui és el Reial Madrid i en quin moment estan, però qualsevol dia nosaltres podem donar una molt bona versió com vam fer davant el Barça”, i va agregar que “ens ho podem prendre positivament i ens pot servir molt, anem a lluitar davant seu com amb tothom”.

Els tricolors, a més, vestiran avui de lila en conmemoració del Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones, que va celebrar-se ahir.

tracking