Irineu Esteve enceta la Copa del Món amb una 38a posició a Ruka

El fondista no va tenir bones sensacions i va quedar fora del Top-30 per 34 segons

Irineu Esteve, durant la cursa d'ahir.MODICA / NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va encetar la temporada de la Copa del Món amb una 38a posició a la cursa de deu quilòmetres en sortida per intervals i estil clàssic a Ruka. El fondista arrencava amb el dorsal 32, i no va acabar de sentir-se còmode en gairebé cap moment, i va acabar quedant a 34 segons del Top-30.

Esteve va completar els deu quilòmetres amb un temps de 24’46”0, a 1’14”3 del vencedor de la prova, que va ser el noruec Martin Nyenget, acompanyat al podi pel finlandès Iivo Niskanen, i pel també noruec Erik Valnes.

Després de la cursa, Esteve va manifestar que “les sensacions no han sigut molt bones físicament. He intentat sortir el més ràpid possible, però al final la primera volta hem petat una mica i no he pogut retallar tan ràpid els segons que volíem”, i va afegir que “a la segona volta ens hem trobat una mica millor però tampoc molt al top avui”. Per últim, el fondista va assenyalar que “després de material crec que avui teníem un bon esquí, ràpid, l’únic que potser ens hem equivocat una mica d’agafar una mica més a les pujades, però això ens dona confiança perquè així tindrem demà esquís ràpids com avui”.

Esteve posarà avui el punt final a aquesta primera Copa del Món de la temporada amb una cursa de 20 quilòmetres amb sortida massiva i en estil lliure a partir de les 12.35 h.

tracking