L'Andorra vol ser el primer equip que guanya a Burgos

L’FC Andorra visita el camp del Burgos amb l’objectiu de refermar les bones sensacions de Vila-real i d’aconseguir la victòria

Els tricolors van entrenar ahir a Burgos.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita El Plantío per enfrontar-se al Burgos i mesurar la millora demostrada diumenge passat al camp del Vila-real B. L’examen no serà gens fàcil, perquè el conjunt castellà encara no ha perdut cap partit a casa en tota la temporada, però precisament aquest és el repte que s’ha marcat el conjunt tricolor. Els d’Eder Sarabia van anar dimecres fins a Saragossa, i ahir van desplaçar-se a terres burgaleses, on van fer l’últim entrenament abans del duel d’aquesta tarda. Precisament sobre el partit, el tècnic tricolor va assenyalar que “la setmana ha anat molt bé i el missatge és molt clar: volem ser els primers de guanyar a Burgos”, i hi va afegir que “és cert que el repte és molt gran, però tinc clar que som molt capaços de fer-ho”. Encara en aquest sentit, l’entrenador basc va manifestar que “no acostumo a parlar de guanyar, i no n’hi ha prou de dir-ho, però volem ser els primers de guanyar-hi”, i encara va dir que “sobretot ho hem de fer des de la mentalitat necessària per imposar-nos, perquè és un rival que per alguna cosa és el millor quan juga a casa”.

Sobre el Burgos, Sarabia va assenyalar que “és un equip que, sobretot a casa, té molt clar el que fa i se senten molt segurs ajudats per la seva gent”, a més, va afirmar que “estan molt segurs, més agressius a la segona jornada, carreguen l’àrea amb més gent, són més valents, més agressius en defensa i se senten molt bé”. El tècnic va declarar també que “per alguna cosa tenen 20 punts i són els millors a casa, perquè després hi creuen molt, tot i tenir resultats en contra, i se senten amb confiança, tot i que el rival es posi per davant”.

Sarabia va sorprendre diumenge passat a Vila-real amb un canvi de sistema, i preguntat per si ho repetiria avui, va destacar que “dependrà del que veiem, el Burgos és un equip que exigeix molt a l’última línia, i per inèrcia de vegades et poses a defensar amb cinc al darrere”, i va concloure que “veurem què ens exigeix el guió, però la part positiva és que controlem diferents sistemes, hi entenem d’una manera i d’una altra, i intentem transmetre molt on podem ser forts, on hi ha debilitat del rival”.

Jandro Orellana i Pablo Moreno tornaran a la llista de convocats, mentre que Rubén Bover i Martí Vilà podrien fer-ho ja la propera setmana.

‘Bolo’, prudent

El tècnic del Burgos, Jon Pérez Bolo, també es va pronunciar sobre el duel, i va assenyalar que “no em fixaré ni en la classificació ni en les ratxes. Em fixaré en l’equip que tenim al davant. És un equip que fa temps que treballa amb Eder, que té les coses molt clares i juga molt bé” i va afegir que “crec que està fent les coses molt bé, però no té els punts que ha merescut”.

tracking