Irineu Esteve arriba “preparat” a l'estrena de la Copa del Món

El fondista obre el circuit mundial amb una doble cita a Ruka, Finlàndia

Irineu Esteve, durant un entrenament.S. TRYSIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve encetarà aquest cap de setmana una nova edició de la Copa del Món amb una doble cita a Ruka, Finlàndia. Després de disputar un parell de curses a Beitostoelen (Noruega) amb un gran nivell de participació, avui i demà obrirà el curs del circuit mundial.

Per aquest migdia (12.15 h) hi ha prevista una primera cursa de 10 quilòmetres amb sortida en intervals i estil clàssic (Esteve arrencarà amb el dorsal 32 de 92 participants), mentre que la primera Copa del Món del curs es tancarà demà amb una prova de 20 quilòmetres amb sortida massiva i estil lliure, en una carrera que arrencarà a les 12.35 h. El fondista arriba a aquesta cita amb ganes, i amb l’objectiu d’anar agafant la forma de cara a la gran cita de la temporada, el Tour de Ski que arrencarà el 30 de desembre a Toblach. Abans, però, tindrà proves del circuit mundial durant els tres propers caps de setmana.

Sobre l’inici d’aquesta Copa del Món, Esteve va manifestar que “vam arribar dimecres per entrenar una mica al circuit. Més o menys és el mateix que l’any passat, així que dissabte comencem amb una 10 quilòmetres clàssic interval, i diumenge una 20 quilòmetres”, i va afegir que “estem preparats, les sensacions són bones i esperem que el temps aguanti i no faci gaire fred, ja que sempre patim una mica amb el fred i aquí en fa una mica. Encarem la nova temporada amb il·lusió i a veure què en surt”.

CANDE MORENO CONTINUA LA PREPARACIÓ A ST. MORITZ

Cande Moreno prepara a Cervinia la propera Copa del Món de descens que es farà a St. Moritz. Després que la primera cursa del circuit mundial s’hagués de suspendre, la velocista i el seu equip es van quedar a Zermatt-Cervinia, on va poder entrenar des de dilluns per posar-se a to per a properes cites. La següent Copa del Món està prevista a St. Moritz (Suïssa) del 6 al 10 de desembre. El 6 i 7 hi haurà les dues jornades d’entrenaments oficials, els dies 8 i 10 hi haurà dos supergegants, mentre que el dia 9 es farà un descens. El tècnic de Moreno, Simon Bastelica, va manifestar que “volíem aprofitar uns entrenaments conjunts amb grans equips, cinc o sis dies, entre supergegant, potser un poc de gegant, i descens”.

tracking