Empat sense gols de l'FC Andorra a Burgos (0-0)

Els tricolors sumen el segon duel seguit sense perdre

Empat sense gols de l'FC Andorra a Burgos (0-0)FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ha empatat 0-0 a Burgos, sumant així el segon duel sense perdre de manera consecutiva després de la igualada també del passat cap de setmana a Vila-real. En un duel amb alternatives, els tricolors han tingut el domini del partit, però sense acabar de generar ocasions clares, que han estat pels locals.

Elguezabal i Matos han tingut les primeres arribades pel Burgos, que han estat respostes per Pampín, amb un tir mossegat que ha acabat anant a córner. Els locals volien fent mal al contracop, com en una acció que ha acabat amb una remtada de Curro fregant el pal. La més clara, però, ha estat per a Dani Ojeda, que ha rematat tot sol una centrada a un pam de la línia de gol.

A la represa, els tricolos han arrencat millor amb un parell de tirs llunyans d’Iván Gil i Molina que han sortit desviats, però a l’equip li costava molt generar ocasions, i la més clara ha tornat a ser local, amb un gol de Curro que ha estat anul·lat per fora de joc. Els tricolors ho han provat amb un tir de Samper després de que es quedés una pilota morta a dins de l’àrea, però un defensa ha pogut blocar el tir del català.

El marcador ja no s’ha mogut, i els tricolors s’han acabat enduent un punt d’El Plantío que posa ara la distància amb els llocs de descens en dos punts després de la derrota d’ahirde l’Osca a Valladolid. El conjunt aragonès serà, precisament, el proper rival dels tricolorsdiumengevinent a l’Estadi Nacional.

tracking